Κυριακές γιογκικής εμβάθυνσης

Κυριακές γιογκικής εμβάθυνσης στην Αρμονία!

Κυριακές εμβάθυνσης στην πρακτική & φιλοσοφία της γιόγκα διαφορετικών παραδόσεων, με εισηγητές της Αρμονίας αλλά και προσκεκλημένους εισηγητές.
Θα λαμβάνουν χώρα μία Κυριακή του μήνα, Οκτώβριο με Μάρτιο.
Μέλη και μη μέλη καλοδεχούμενα.

3η Συνάντηση
Κυριακή 20/1/2019, 11:00-13:30
Εργαστήρι Bhakti Vinyasa & Pranayama με τη Βάγια Χάνου
The king of all poses and how to treat him with grace: Salamba Sirsasana!

Η σημαντικότερη και ωφελιμότερη όλων ανάστροφη asana, ο Βασιλιάς όλων, το Ελιξίριο της ζωής!
salamba = with support
(sa = with, alamba = support)
sirsa = head

Υποστηριζόμενο κατακόρυφο στο κεφάλι.
Σωστή ευθυγράμμιση, δύναμη, έλεγχος, αφοβία, χάρη, μερικά μόνο από τα στοιχεία που χρειάζονται για την πραγματοποίησή της. Αποτελεί μια πρόκληση αλλά επίσης αφήνει στους περισσότερους ασκούμενους πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο ασφαλούς προσέγγισής της. Ελάτε να τα λύσουμε μαζί μέσα από συζήτηση και πρακτική με χρήση βοηθημάτων –και όχι μόνο- αλλά και χρήσιμες εναλλακτικές για ασκούμενους με μυοσκελετικά θέματα και τραυματισμούς στον αυχένα.

Σας περιμένω με χαρά!

Ένα εργαστήριο 2,5 ωρών με pranayama & δυναμική πρακτική Bhakti Vinyasa.
Ελάχιστη σταθερή εμπειρία στη γιόγκα 3 μήνες.
Για ασκούμενους που επιθυμούν να εμβαθύνουν αλλά και για δασκάλους που θέλουν να εμπνευστούν και να εμπλουτίσουν την πρακτική και διδασκαλία τους.

Επένδυση συμμετοχής
Μέλη με ενεργή συνδρομή:
20€ μέχρι 13/1,  25€ μετά
Μη μέλη:
25€ μέχρι 13/1, 30€ μετά
Για προεγγραφές δύο ατόμων μαζί μέχρι τις 13/1, ισχύει η επένδυση συμμετοχής μελών για όλους (20€ το άτομο).
Μετά τις  13/1, δεν γίνονται επιστροφές.

*Αυτό το εργαστήριο ταξιδεύει και σε άλλα κέντρα γιόγκα της πόλης μας αλλά και σε άλλες πόλεις που θα το ζητήσουν.
Επικοινωνήστε σχετικά μαζί μου.

Λίγα λόγια για την Βάγια:

Βάγια Χάνου 500hr EYT
Πτυχιούχος της Ανώτερης επαγγελματικής Σχολής χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης με δασκάλα κλασσικού μπαλέτου τη Δήμητρα Κορωναίου. Ιδρύτρια του Κέντρου Γιόγκα & Διαλογισμού «Αρμονία στη Θεσσαλονίκη από το 2000, όπου έως τώρα διδάσκει και οργανώνει τις όλες δραστηριότητές του. Δασκάλα γιόγκα 500 ΕΥΤ με ειδίκευση στη Vinyasa, με πάνω από 19 χρόνια και 40.000 ώρες διδακτικής εμπειρίας. Δασκάλα Προγεννητικής και μεταγεννητικής γιόγκα (Birthlight). Έχω μαθητεύσει δίπλα σε διάφορους δασκάλους Iyengar & Vinyasa yoga μερικοί από τους οποίους είναι οι: B.K.S. Iyengar, Geeta Iyengar, Σοφία Χατζηπαναγιώτου, Βιβή Λέτσου, Rusty Wells, Petros Haffenrichter, Shiva Rea κ.ά. Τωρινή μου δασκάλα και έμπνευση η Shiva Rea την οποία ακολουθώ τα τελευταία 5 χρόνια στο Prana Vimyasa ΤΤ 500 ωρών. Στη διδασκαλία μου συνδυάζονται πολύ αρμονικά όλα αυτά που διδάχθηκα και αγαπώ.

Αυτά που με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία μου με οδήγησαν να δημιουργήσω το δικό μου στυλ, τη Bhakti Vinyasa yoga. Bhakti: αφοσίωση, προσφορά, αγάπη. Vinyasa: ροή, σύνδεση, αλληλουχία. Μια πλήρης, δυναμική πρακτική Vinyasa γιόγκα. Μια χορευτική, αργή και με βάση στην ευθυγράμμιση ροή/Vinyasa, όπου η pranayama, τα mantras, ο διαλογισμός, η yoga nidra έχουν τη θέση που τους αξίζει.

Στη Θεσσαλονίκη και στην Αρμονία από το ξεκίνημά της 18 χρόνια πριν, πρόθεση και σκοπός μου ήταν και είναι η δημιουργία μια κοινότητας συνειδητών ασκούμενων με σταθερή πρακτική και ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Ασκούμενων τους οποίους εμπνέουμε να εφαρμόζουν τη φιλοσοφία και τις αρχές της γιόγκα και στην καθημερινή τους ζωή με τιμιότητα και ειλικρίνεια και όχι σαν μία ακόμα πρόσκαιρη τάση της μόδας. Πιστεύω ότι, σε μεγάλο βαθμό, τα έχω καταφέρει. Η αγάπη μου για τη γιόγκα και τη φύση και η αλλοτινή μου ερασιτεχνική αν και τακτική ενασχόληση με την ορειβασία και το rafting με ενέπνευσαν να δημιουργήσω τα τόσο πετυχημένα και αγαπητά στον κόσμο “Armonia Nature Yoga Retreats”. Με αυτά, ταξιδεύουμε μαζί σε υπέροχα μέρη κατά βάση της Β. Ελλάδας και απολαμβάνουμε την πρακτική μας μαζί με εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση. H Armonia είναι η βάση μου αλλά ταξιδεύω για μαθήματα, yoga retreats και σεμινάρια όπου οι φίλοι και μαθητές το ζητήσουν.

Θα με βρείτε εδώ: Armonia-Yoga & Meditation Center. www.yogarmonia.com

Με χαμόγελο,
Namaste
Βάγια


Δημοσιεύτηκε στις
Κατηγορίες: Σεμινάρια