Κυριακές γιογκικής εμβάθυνσης

Κυριακές γιογκικής εμβάθυνσης στην Αρμονία!

Κυριακές εμβάθυνσης στην πρακτική & φιλοσοφία της γιόγκα από διάφορες παραδόσεις  με εισηγητές της Αρμονίας αλλά και προσκεκλημένους εισηγητές.
Θα λαμβάνουν χώρα μία Κυριακή του μήνα, Οκτώβριο με Μάρτιο.
Μέλη και μη μέλη καλοδεχούμενα.

Κυριακή 21/10, 10:30-13:00
Relieve Stress Kundalini Workshop
Με τη Δανάη Αεράκη

Επένδυση συμμετοχής μέχρι τις 18/10, 20€
Από τις 19/10 25€

Εξήγηση:
Ένα ταξίδι βαθιά θεραπευτικό και απελευθερωτικό. Με αφετηρία την κίνηση και οδηγό την αναπνοή θα περιηγηθούμε στα μονοπάτια του ήχου και των θεραπευτικών αρχέγονων δονήσεων, συναντώντας τις τοποθετήσεις του σώματος, των δακτύλων και των ματιών, μέσα στην ατέρμονη ροή και θα οδηγηθούμε αργά προς την ακινησία, με τελικό προορισμό μια κατάσταση ύπαρξης ήρεμης και γαλήνιας.
-Θα αποβάλουμε το άγχος και την ένταση.
-Συναισθήματα και σκεψεις του παρελθόντος που αναδύονται στο παρόν και μας ταλαιπωρούν.
-θα απελευθερώσουμε ότι μας δυσκολεύει στα χέρια της Απειροσυνης.

Μια διαδραστική εμπειρία με εργαλείο την επιστημονική τεχνολογία της Κουνταλίνι Γιόγκα όπως διδάχθηκε από τον Γιόγκι Μπατζαν.

About-Bio
Η Δανάη Αεράκη, πιστοποιημένη Senior Yoga Teacher από το International Yoga Federation, ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στο εργαστήρι Δασκάλων Γιόγκα Ευ Ζην, από όπου αποφοίτησε με εξειδίκευση στο σύστημα της Hatha Yoga. Συνέχισε τις σπουδές της στην Vinyasa, Aerial, Acro, Partner, Prenatal και Kids Yoga, ενώ ολοκλήρωσε ένα νέο κύκλο σπουδών στο σύστημα της Kundalini Yoga ως Yoga Instructor, με την πιστοποίηση της σχολής Guru Ram Das Ashram. Η Δανάη είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια του Thai Yoga Massage και κατέχει βαθμό 1 και 2 στο Ρέικι. Διδάσκει Yoga με θεραπευτική προσέγγιση και προσφέρει προσωπικές συνεδρίες Ταϊλανδέζικου γιόγκικου μασάζ. Παράλληλα, παραμένει πάντα μαθήτρια των δασκάλων της και του εαυτού της. Εκπαιδεύεται στο Σωματικό Θέατρο και συμμετέχει σε διεθνή σεμινάρια Butoh και Ensemble Physical Theater, ενώ συνεχίζει στα επόμενα στάδια εκπαίδευσης, εμβαθύνοντας τις γνώσεις της και εξελίσσοντας διαρκώς τις τεχνικές της μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια και συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.
Για τη Δανάη η Yoga είναι στάση ζωής.
Μέσα από τη βαθιά αυτή επιστήμη αυτογνωσίας που ισορροπεί σώμα, νου, ψυχή, εμπνέεται και εμπνέει. Ακολουθεί τη φιλοσοφία της Yoga ως το μονοπάτι για προσωπική ευζωία, αρμονία και πληρότητα. Υποδέχεται με χαρά μαθητές όλων των επιπέδων και μεταδίδει τη γνώση της μέσα από μία αναζωογονητική και θεραπευτική διαδικασία, σε όλους όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν την εσωτερική τους δύναμη, να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους σωματικά και πνευματικά, να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής!


Δημοσιεύτηκε στις
Κατηγορίες: Σεμινάρια