Εργαστήριο Bhakti Vinyasa με τη Βάγια-1st Baktas community gathering

Καλοί μου φίλοι,

Με το ξεκίνημα της νέας γιογκικής σεζόν ξεκινάει και το αγαπημένο μας Σαββατιανό!

Φέτος θα είναι ΟΛΟ το πρωινό του Σαββάτου γεμάτο πρακτική!
Επιλέγετε εσείς αν θα έρθετε σε μία συνεδρία ή και σε όλες όπως κάνουν πολλοί.
09:00-10:30 Ashtanga Mysore, Θανάσης
11:00-13:00 Pranayama & Bhakti Vinyasa, Βάγια
13:15-14:15 Singing bowls meditation, Δώρα

The «Blossom like a lotus» workshop
Το πρώτο μας Σαββατιανό ξεκινάει στις 22/9, 10:00-12:30
Με ένα εργαστήριο 2,5 ωρών μαζί μου, καλωσόρισμα στο φθινόπωρο και τη φθινοπωρινή ισημερία στις 23/9 αλλά και πρώτη συνάντηση της Αρμονικής κοινότητας των Bhaktas!

Bhakti Vinyasa/Pranayama/Meditation/mantras meditation.
Μια πλήρης, ολοκληρωμένη πρακτική Vinyasa που απευθύνεται σε ασκούμενους με ελάχιστη σταθερή εμπειρία 3 μηνών.
Ξεκινάμε με πρωινή Pranayama και διαλογισμό.
Θα ασχοληθούμε με το στοιχείο της γης, pruthivi και την Bhumi Namaskar από την παράδοση της Prana Vinyasa.
Hip openers/peak to hanumanasana & floating padmasana

Επένδυση εργαστηρίου
Ενεργά μέλη:
Σαν μέρος της μηνιαίας συνδρομής τους
Μη μέλη:
Μέχρι τις 20/9, 20€, μετά την ημερομηνία αυτή 25€

Μετά το εργαστήριο, θα μεταβούμε στον Ποταμό για μπάνιο και φαγητό, ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Η καθιερωμένη μας πρώτη συνάντηση εκτός Αρμονίας.

Inhale love-exhale love, kindness, gratitude, compassion!
Καλώς να ορίσετε!

Namaste
Βάγια

 

Bio
Γειά σας, είμαι η Βάγια.
500hr EYT
300hr Prana Vinyasa Inspired teacher

Από τότε που με θυμάμαι είμαι μέσα στο χώρο της κίνησης, «αναποδογυρισμένη» από τις παιδικές χαρές, λογικό ίσως να είμαι εδώ που είμαι τώρα!
Ξεκίνησα χορό από…μωρό και συνέχισα μέχρι που πέρασα στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή Χορού απ΄όπου και αποφοίτησα από το Δήμο Θεσσαλονίκης με πτυχίο ειδίκευσης επάνω στον κλασσικό και σύγχρονο χορό. Έχω πάρει μέρος σαν χορεύτρια σύγχρονου σε διάφορες χορευτικές και θεατρικές ομάδες στην Ελλάδα κυρίως, αλλά και στο εξωτερικό ενώ αντίστοιχα έχω συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια σύγχρονου χορού & αυτοσχεδιασμού.

Ανακάλυψα τη γιόγκα το 1992 – δίπλα στη θεία μου και δασκάλα της γιόγκα Σοφία Χατζηπαναγιώτου. Τότε μου φάνηκε σαν ένας εξαίρετος τρόπος για να βελτιώσω τις ικανότητες μου στο χορό αλλά και σαν αποθεραπεία από τις πολλές ώρες προβών και παραστάσεων. Μετά από κάποιο καιρό, ταυτόχρονα με την διδασκαλία του μπαλέτου άρχισα να διδάσκω και γιόγκα, πάντα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της θείας μου στο στούντιό της «Ευ Ζειν».
Το 1996 ταξίδεψα μαζί της στην Ινδία για να παρακολουθήσω μαθήματα γιόγκα στο Iyengar Yoga Institute στην Puna με την Geeta και τον Prasant Iyengar. Ασχολήθηκα για αρκετά χρόνια με τη μελέτη και εξάσκηση αυτής της σχολής που αποτελεί την πρωταρχική και κύρια πηγή έμπνευσης της πρακτικής και διδασκαλίας μου.
Από το 1998 αποφάσισα να συνεχίσω αποκλειστικά με τη διδασκαλία της γιόγκα εγκαταλείποντας τη διδασκαλία του μπαλέτου. Έκτοτε έχω διδάξει σε διάφορα studios της Θεσσαλονίκης, σε σεμινάρια και yoga retreats και από το 2000 στην «Αρμονία.
Έχω πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια και φεστιβάλ με Iyengar, Anusara, Ashtanga, Vinyasa flow και Jivamukti yoga με διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους.

Από το μακρινό τότε βέβαια, άλλαξαν αρκετά, όμως πάντα στο λογικό πλαίσιο της προσωπικής και διδασκαλικής μου βελτίωσης.
Ερωτεύτηκα τη ρέουσα, χορευτική Vinyasa yoga που μου θυμίζει το χορευτικό μου παρελθόν.
Λατρεύω να διδάσκω Bhakti Vinyasa yoga, τις γιογκικές χορευτικές μου τάξεις όπως τις αποκαλώ τις οποίες αναπόφευκτα διαπoτίζει η «εν χορώ ροή» και η ευθυγράμμιση της Iyengar yoga αλλά επίσης το γιογκικό τραγούδι (mantras) και η μουσική.
Έφερα στον κόσμο δύο υπέροχα κοριτσάκια που και αυτά τρελαίνονται να είναι αναποδογυρισμένα συνέχεια….(λέτε;)!
Απέκτησα μεγάλη εμπειρία στη γιόγκα εγκυμοσύνης, στη διδασκαλία ατόμων με μυοσκελετικά προβλήματα και τραυματισμούς αλλά και σε άτομα μεγάλης ηλικίας, δουλεύοντας τη θεραπευτικής γιόγκα ευθυγράμμισης μέσα από το πρίσμα της Iyengar yoga και την πολύχρονη προσωπική μου εμπειρία σαν ασκούμενη, δασκάλα και προσφάτως σαν μητέρα.
Έχω πτυχίο 200 ωρών της Hatha Yoga από το NYSY Studios με δασκάλα τη Βιβή Λέτσου, πτυχίο εξειδίκευσης στην Bhakti Vinyasa με τον Rusty Wells, πιστοποίηση γιόγκα εγκυμοσύνης της Birthlight και πάνω από 18 χρόνια και 40.000 ώρες διδακτικής εμπειρίας.
Τωρινή μου δασκάλα και έμπνευση η Shiva Rea την οποία ακολουθώ με αφοσίωση και αγάπη στο εκπαιδευτικό των 500 ωρών της Prana Vinyasa.

Είμαι πολύ ειλικρινής, ευθύς, άμεσος και πρόσχαρος άνθρωπος με αρκετή δόση χιούμορ και αν κάτι απεχθάνομαι είναι η σοβαροφάνεια και το ψέμα. Λατρεύω τη φύση, την άνοιξη, το περπάτημα στο βουνό και τη θάλασσα και επιδιώκω να τα γεύομαι μαζί με την οικογένειά μου όσο συχνότερα μπορώ.
Αν όλα αυτά αλλά και κάποια από τα παραπάνω σας εκφράζουν, θα τα βρείτε στις τάξεις μου.

Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε!
Με χαμόγελο,
Βάγια
500hr EYT
300hr Prana Vinyasa Inspired teacher


Δημοσιεύτηκε στις
Κατηγορίες: Σεμινάρια