Σεμινάριο Iyengar Yoga με τον Χρήστο Παύλου

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, 10:00-16:00

Σεμινάριο Iyengar Yoga με τον Χρήστο Παύλου
Certified Iyengar Yoga Teacher Junior Intermediate III

10:00-13:00 Iyengar for all
14:00-16:00 Restorative & pranayama με την ιδιαίτερη, κοφτερή ματιά της Iyengar yoga

Καλοδεχούμενοι οι ασκούμενοι όλων των επιπέδων και από όλες τις παραδόσεις εκτός από τους εντελώς αρχάριους, οι οποίοι μπορούν να κάνουν κάποια εισαγωγικά sessions στην Αρμονία για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Συμμετοχή 50€

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΟ-Χρήστος Παύλου

Γεννήθηκε την πρώτη Ιανουαρίου 1950. Σε ηλικία 23 ετών έρχεται σε επαφή με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το Shotokan Karate όπου μετά από πολυετή εκπαίδευση και διδασκαλία παίρνει το 3ο Νταν, δίπλωμα προπονητού και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Το 1985 έρχεται σε επαφή με την Iyengar yoga, μια άσκηση που τον ενθουσίασε. Μετά από πολλά ταξίδια για εκπαίδευση στην Αγγλία σε αξιόλογους δασκάλους, βρίσκεται το 1992 στην Ινδία με την Αγγλική ομάδα για το τελευταίο εντατικό τμήμα που απευθύνονταν σε δασκάλους και αφοσιωμένους μαθητές.

Το 2000 η Ιταλίδα δασκάλα Bianka Strens που επί πέντε χρόνια επισκέπτονταν την Ελλάδα για εκπαίδευση τον προτείνει στην Ιταλική Ομοσπονδία για εξετάσεις όπου και παίρνει τα δύο πρώτα βασικά διπλώματα.

Σήμερα κατέχει το Junior Intermediate III, συνεχίζει προσωπική του εξάσκηση, και διδάσκει συστηματικά στην Βουλγαρία και την Ελλάδα.
www.iyengaryogasofia.com

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Δημοσιεύτηκε στις
Κατηγορίες: Σεμινάρια